Studio Huren & Producties

Vix Entertainment biedt meerdere mogelijkheden als het gaat om het leveren van muziek producties of om het gebruik van onze studio. Hieronder kunt u onze verschillende opties lezen met de kosten die daaraan verbonden zijn.

Muziek Productie
Wij kunnen voor u of uw bedrijf een breed assortiment aan professionele muziek producties leveren. Wij werken nauw samen met de klant om een zo goed mogelijk eindproduct te leveren. Wij zijn in staat om op korte termijn in te zetten maar ook om langdurige samenwerkingen aan te gaan. De kosten van muziek producties hangen af van de wensen van de klant, neem hiernaast contact met ons op.

Vocalen opnemen op uw eigen muziek
Het is mogelijk om van onze studio gebruik te maken om uw vocalen om te nemen op uw eigen muziek. In samenwerking met een van onze ervaren producers kunt u uw vocalen opnemen op de manier hoe u dat wilt. Onze producenten kunnen u helpen wanneer dat nodig is.
1 uur €49,95
3 uur €129,95
U kunt hiernaast contact opnemen om een boeking te plaatsen.

Een muziek productie maken met uw vocalen
U kunt in samenwerking met een van onze ervaren producenten een muziek productie maken waarna u uw vocalen op de productie kan opnemen. Binnen drie uur tijd heeft u samen met een van onze producten een nummer met uw vocalen gemaakt. U heeft daarna al het recht om te doen met de productie wat u wilt inclusief commerciële doeleinde. Het is ook mogelijk om de productie door ons te laten publiceren op verschillende streaming diensten.
Muziek Productie + Vocalen €249,95
Publicatie Streaming Platformen €49,95
U kunt hiernaast contact opnemen om een boeking te plaatsen.​

Contact opnemen
Tel: 0613392837
Mail: contact@vix-entertainment.nl.