Vanaf vandaag bestaan wij als label onder de naam Vix Entertainment. We zijn op dit moment super druk bezig met de eerste releases en het bouwen van een studio. Wij hebben al een paar potentiële artiesten onder ons en hopen de dikste tracks uit te brengen.

Begin januari zal Laylo zijn eerste EP uitbrengen, een mix die verschillende hoeken van HipHop laat zien. Van street bangers tot emotionele tracks het staat op de EP! De naam van EP is op dit moment nog niet bekend. Zodra er meer informatie beschikbaar is kun je dit op website terug vinden.

Ondertussen heeft James ook niet stilgezeten, veel lange nachten in de studio met vuur. Ergens binnenkort kunnen jullie de eerste release van James verwachten!

Om het nog een keer samen te vaten: straight fire! Hou onze website en social media in de gaten voor releases, nieuws & meer.

-Mees van der Wijk & Laylo

Reactie op “Het is officieel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *